Страстите след шоуто още не са утихнали  Селскостопанското риалити Фермата“ отдавна

...
Страстите след шоуто още не са утихнали 
Селскостопанското риалити Фермата“ отдавна
Коментари Харесай

Пълен обрат след Фермата! Фенове запяха друга песен за Кам...

Страстите след шоуто още не са утихнали 

Селскостопанското риалити „ Фермата “ от дълго време завърши, само че една от участничките – Камелия продължава да вълнува почитателите на предаването. Сега откакто е минало време, мнозина започнаха да гледат с други очи на нея. Доскоро рядко се намираше някой, който да се изкаже в нейна отбрана и да разгласи даже, че харесва това, което сподели от престоя си в стопанството.

Други пък откриха аналогия сред нея и победителката в предишния сезон Живка.

Още през цялото време харесвах Камелия! За мен персонално изпъкна пред другите две, които приличаха образно на нея – Аксения и другата дори към този момент не й помня името, май беше Симона! От трите единствено Камелия работеше крепко и не мрънкаше, като тях. След това някой тук в групата, а и в другите групи й постави етикет злобна и от там се стартира хейтът към нея. Да, може би правеше някои неточности през сезона, само че в последна сметка ние сме единствено странични наблюдаващи. Същото беше и с Живка предходната година. Голям хейт първоначално, плюеха я всички и най-после я захаресваха и дори и завоюва.

Нито Живка одобрявам, нито Камелия!

Много деликатно следих държанието на Живка във всеки епизод от предния сезон и нямам никакво хубаво усещане, даже в противен случай – мощно отблъскваща ми е – ходеше при всеки да приказва какво ли не и единствено чоплеше… Няма по какъв начин да се удивлявам на сходен вид държание!
И на финала с Мартина – обикновено да завоюва по-висок зрителски вот…
          Вижте тази обява в Instagram.                      

Камелия тази година, колкото и мощна да е като състезател, тъй като е явно, че е доста мощна, и тя като човек ми е отблъскваща, защото в нея не виждам единствено спортната завист на мощния състезател, а различен тип такава, за жал!

Камелия няма нищо общо с Живка, нито пък образно със Симона и Аксения. Играта не е единствено борби! С един да не се схваща ОК, с двама добре, само че с множеството към този момент ми е малко необичайно. Да не приказвам, че и от нейният тим не я харесваха кой знае какъв брой. Социалната игра не и се получи. Също по този начин не кипи с огромен мисловен потенциал. Какво да и харесам?!

Не е значимо в живота единствено да си мощен физически, а да си хуманен с положително сърце. Злобата е най-големият зложелател на сърцето, споделяше доктор Чирков.

Няма никакво значение обаче, кой я харесва и кой не. Самата тя си има построено мнение за себе си и както видяхме и във Фермата изобщо не се тормози да го споделя. Неведнъж, по време на престоя си вътре споделя, че е непосредствен и прям човек и не обича да лъже или лицемерничи, пишат почитатели, представени от vihrogon.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР